+36 20 9437120, +36 70 9442900, +361 3396508 info@vigens-ups.hu

  Mint a világ egyik vezető távközlési megoldás szállítója, a Huawei elkötelezett a gazdaság, a társadalom és a környezet fenntartható fejlődése iránt. A fenntartható fejlődés egyik kulcsterületének az oktatást tekintjük. Így 2016-ban is 10 egyetemi hallgatót és egy egyetemi oktatót szeretnénk meghívni Kínába, hogy közelről tanulmányozhassák a legfejlettebb távközlési technológiákat, úgy mint a LTE-A-t és az 5G-t.

   

  image004-1

   

  A ’’Seeds for the Future’’, tanulmányút program globális kezdeményezése a cégnek, amelyben nem csupán magyar egyetemi hallgatók vesznek részt, hanem a világ számos pontjáról érkeznek az infokommunikáció, a távközlés iránt érdeklődő fiatal tehetségek. Eddig több, mint 35 ország – többek között Magyarország, Ausztrália, Franciaország, Nagy-Britannia, Németország, Svédország, Marokkó, Indonézia, Szingapúr, Thaiföld – hallgatói kapcsolódtak a programba.

  A kínai tanulmányút várhatóan 2ö16. novemberben lesz, összértéke 14 millió forint. Az ország valamennyi felsőoktatási intézményének infokommunikációs-, villamosmérnök, valamint a testvérterületek hallgatója jelentkezhet a tanulmányútra, B.s.C., M.s.C illetve P.h.D-s képzésben részesülők egyaránt.

  A kiválasztott egyetemi oktatónak feladata lesz a hallgatókkal való kapcsolattartás és a tanulmányút során a hallgatók segítése a kijelölt Huawei-es kordinátorral közösen.

  A jelentkezés minden saját készítésű dokumentumát angol nyelven kérjük.

  Jelentkezési feltételek oktatóknak:

  –       Fényképes önéletrajz, amely tartalmazza a szakmai képzettséget, előéletet, esetleges tudományos publikációt és az oktató elérhetőségeit

  –       Motivációs levél

  –       Legmagasabb iskolai végzettséget igazoló okiratok másolata

  Pályázatok beadási határideje: 2016. szeptember 30.

  Elbírálás: 2016. október 10.

  A pályázatokat kérjük a  hungary@huawei.com vagy a mariann.krajczarne.gecse@huawei.com címre küldeni,

  a tárgysorban kérjük ne felejtsék el megjelölni: Oktató – Huawei tanulmányút 2016.

  A Huaweiről

  A Huawei Technologies Co. olyan multinacionális, mobil- és telekommunikációs eszközöket, hálózati berendezéseket gyártó vállalat, amely a világ 50 vezető szolgáltatójából 45-öt tudhat ügyfelei között, így a Föld lakosságának egyharmada tartozik a Huawei közvetlen vagy közvetett fogyasztója közé. A Huawei Technologies árbevétele 2015-ben 60  milliárd dollár volt.

  Kínai székhelyű vállalat vagyunk, 170 országban 170 ezer dolgozónk állítja elő az ügyfelek – többek között távközlési szolgáltatók, városok, közművállalatok – egyedi kérése szerint gyártott, innovatív termékeinket. Éves bevételünk 13 százalékát kutatás-fejlesztésre fordítjuk.

  A jövőben is kulcsfontosságú eszközeinket és rendszereinket globális hatáskörű kutatási és fejlesztőközpontjainkban – többek között az indiai Bangaloreban, az egyesült államokbeli Szilícium-völgyben és Dallasban, a kínai Pekingben, Sanghajban, Nanjingban és Shenzhenben – fejlesztjük ki.

  Cégünk Magyarországon budapesti központtal 2005-től működik, Pátyon és Komáromban egész Európát termékeinkkel ellátó gyártási központot (Huawei Europe Supply Center), illetve Biatorbágyon szintén európai hatáskörű logisztikai központot üzemeltetünk (Huawei Europe Logistic Center). Budapesten regionális hatáskörű visszáru, alkatrész és javító, karbantartó központokat üzemeltetünk. Magyarországi tevékenységünk bővítése folyamatos.

  További információk a www.huawei.hu illetve a www.huawei.com honlapon találhatóak.