+36 20 9437120, +36 70 9442900, +361 3396508 info@vigens-ups.hu

  CEBIT 2016

   

  CEBIT 2016  –   Az informatikai ipar fejlődése egyre több adatközpont létrejöttét eredményezi, és ezáltal a világ ötödik legnagyobb energiafogyasztó iparává vált, évente 400 milliárd kWh-val növekedő mértékben.

  Ilyen szintű energiafelhasználás esetén az UPS rendszerek hatásfokának minden százalékpontos növekedése nagymértékben csökkenti az energiafelhasználást.

  A Huawei Network Energy üzletág hálózati célja egy egyszerű, hatékony és megbízható energia ellátási megoldás biztosítása az ICT területen, segítséget nyújtva az ügyfelek részére a villamosenergia-hálózatok túlterhelése által okozott problémák megelőzésében.

  A Huawei új fejlesztésű nagy hatékonyságú tápegység modulja 40%-os terheltség mellett is eléri 97,5% -os hatásfokot, jelentősen csökkentve villamosenergia költséget. Megfelelő minőségű energia ellátási hálózat esetén az ECO üzemmód alkalmazásával, akár 99% -os hatásfok is elérhető.

  Az új UPS5000-S tápegység modulok teljesítmény sűrűsége 50 kVA / 3U, ami közel kétszerese az átlagos moduláris UPS termékek teljesítmény sűrűség értékének, közel 50%-kal csökkentve a szükséges helyigényt, egy adott területen több helyet hagyva az IT szekrények részére.

  A Huawei UPS5000-S rendelkezik az akkumulátorok gyors töltési funkciójával, a töltés mértéke az UPS terhelésnek megfelelően változik, teljesítmény értéke elérheti akár az UPS névleges teljesítményének a 30% -át. Ezáltal a töltési időszak jelentősen csökken, és a rendszer hamarabb eléri a teljes áthidalási időtartam biztonságát.

  UPS5000-S

  A Huawei UPS termékeket széles körben alkalmazzák a világban a felhasználók megelégedése mellett. A hatékonyabb UPS termékek kifejlesztésekor a Huawei kifejezetten összpontosított az alkatrészek, a modulok, és a rendszer a kifogástalan minőségű kialakítására.

  A Huawei beépítés előtt gondosan elemzi a felhasznált alkatrészeket, azok hatékonyságát, a disszipált veszteségek minimaliziálása érdekében.

  Az UPS5000-S tápegység modulokban a Huawei szabadalmaztatott topológiája hatékonyan segíti a fogyasztás csökkentését, és az alkalmazott szoftveres algoritmusok biztosítják a hardver pontos irányítását, tovább növelve a rendszer hatékonyságát.

   

  http:/www.huawei.com/