+36 20 9437120, +36 70 9442900, +361 3396508 info@vigens-ups.hu

  48V-OS EGYENÁRAMÚ RENDSZEREK

    outdoor_cabinetoutdoor_106-HUAWEI-Large-Power-System-TP483000D-right-view

  HUAWEI 48V DC megoldások

  Beépíthető tápegység rendszerek

  A Huawei nagy hatásfokó beépíthető tápegységei tökéletesen igényre szabható, nagy mértékben rugalmasan alakítható megoldások. A “carrier-grade” DC áramellátás és intelligens felügyeleti rendszer segíti az energiafelhasználás és a környezetszennyezés csökkentését, miközben ellátják a LAN, WLAN, OPTICAL és TELECOM hálózatokat a megfelelő minőségű energiával. A kompakt méreteknek köszönhetően helytakarékos kialakításra adnak lehetőséget.

  01-HUAWEI-Embedded-Power-System-ETP4830-A1-Front-View 02-HUAWEI-Embedded-Power-System-ETP4890-A2-front-view03-HUAWEI-Embedded-Power-System-ETP48150-A3-front-view04-HUAWEI-Embedded-Power-System-ETP48200-C5B6-front-view

   

  Beltéri tápegység rendszerek

  Amennyiben egy zöld technológiás, költségtakarékos áramforrást szeretne, ne keressen tovább, a HUAWEI beltéri megoldásai teljesítik elvárásait. Helytakarékos telepítést tesz lehetővé, és alacsonyan tartja karbantartási költségeket.
  Az intelligens hibernálási képességgel bíró egyenirányító modulok akár 96% feletti hatásfokot is elérnek, amely kimagasló érték az ilyen rendszerekben. Az alkalmazott kompakt méretű, front terminálos akkumulátoroknak és az integrált rack szekrény tervezésnek köszönhetően, a berendezések a gépteremben csökkentik a hely szükségletet, és egyszerűsítik a karbantartási folyamatot.

  HUAWEI Indoor Power System

  Kültéri tápegység rendszerek

  A HUAWEI kültéri megoldásai kisméretűek, de nagy hatékonyságúak és megbízhatóak, a kezelésük is egyszerű. Szinte észrevétlenül telepíthetőek a talajra, falra vagy akár egy oszlop tetejére, DC áramforrásként és háttér energia tárolóként a kültéri vezetéknélküli hálózatokhoz, video megfigyelő rendszerekhez.
  Az egységes hálózati felügyeleti rendszer távolról láthatóvá, kezelhetővé és vezérelhetővé teszi az eszközöket alacsony karbantartási költség mellett. Az egyenirányítók 96% feletti hatásfokkal biztosítják a jó minőségű, stabil energiaellátást.

  HUAWEI TP48120A-HD09A1 Outdoor Power Supply

  Fali szekrény tápegység rendszerek

  Takarítson meg költségeket a HUAWEI  fali elhelyezésű tápegységeivel, miközben bővíti kommunikációs hálózatát kül- és betéren. Az intelligens felügyeleti rendszer és a rugalmasan összeállítható akkumultortelep biztosítja az energia tárolását, csökkentve az üzemeltetési költségeket.
  Eredményesen alkalmazható a 2G/3G rendszerekben, mikrohullámú adatátvitelben, és WLAN hálózatok esetén, ideértve a Small Cell, RRU, and PoE rendszereket.

  HUAWEI Wall Mounted Power System

  Mini-shelter

  A HUAWEI moduláris felépítésének köszönhetően, a szélsőséges, barátságtalan időjárási viszonyok között is könnyedén megvédi a bázisállomások, felügyeleti rendszerek, adatátviteli eszközök üzemképességét. A könnyen konfigurálható szekrények alapul szolgálnak az alacsony költségű bővítési lehetőségeknek. A szendvics szerkezetű hőszigetelő oldalfalaknak és a változtatható hőmérséklet mérési metódusoknak köszönhetően a Mini-shelter szekrények megvédik eszközeit esőben, hóban fagyban és forróságban egyaránt. A HUAWEI megoldása a legjobb választás olyan esetekben, ahol a szűkös helyen és szélsőséges körülmények között kell a stabil működést biztosítani.

  HUAWEI MTS9000A Mini Shelter Integrated Cabinet

  Nagy teljesítményű tápegység rendszerek

  Ismerje meg az első teljesen digitális rendszerű, vállalati felhasználóknak készült, nagy teljesítményű tápegység rendszerét  Magas hatásfok, és alacsony zajszint mellett biztosít AC teljesítmény elosztást és DC áramellátást központi irodák, kapcsoló állomások és vállalati adatközpontok számára.

  A “carrier-grade” nagy megbízhatóságú tervezés, és z egyenirányító rendszer 96% -ot meghaladó hatásfoka biztosítja a legtisztább, zavarmentes DC áramellátást 500.000 óránál magasabb MTBF érték mellett.

  A kivitelek között szerepel az egy egység-szekrény méretű 2000A/120kW  kimeneti teljesítményű, és a három egység-szekrény méretű 3000A/180kW kimeneti teljesítményű, valamint az AC elosztót tartalmazó modell.

  HUAWEI TP482000B Large Capacity Power Supply
  HUAWEI TP483000D Large Capacity Power Supply

  Szakértelem

  Közzétéve

  2015. 02. 10.