+36 20 9437120, +36 70 9442900, +361 3396508 info@vigens-ups.hu

  ALL-IN-ONE KONTÉNER

  Container DC 20ft

  IDS1000-A All-in-One Adatközpont Konténer

  Egy magas szinten integrált, kis kapacitású adatközpont konténer, a kis és közepes méretű vállalatok ideális mobil megoldása. Az IDS1000-A egy 20 illetve 40 “lábas” konténerben magában foglal minden alkotó elemet, beleértve az áramellátást és elosztást, a hűtést, az IT szekrényeket, a kábelezést, a tűzvédelmet, a túlfeszültség elleni védelmet és a felügyeleti rendszert. Jellemzője a nagy megbízhatóság, a biztonság, gyors telepíthetőség, könnyű áthelyezés, energia takarékos üzemeltetés, költséghatékonyság. Jelentősen csökkenti összesített költségeket és rövidíti a megtérülési időtartamot. A 20 “lábas” konténer méretű IDS1000-AS, és a 40 “lábas” méretű IDS1000-AM, két standard kialakítású változata az IDS1000-A rendszernek.

   

  IDS1000-C Csoportos Adatközpont Konténer

  Ezek a csoportba rendezett adatközpont konténerek alkalmazhatók kisméretű, közepes illetve nagyméretű adatközpontok megvalósításához. A rendszer segíti a felhasználót abban, hogy – kevesebb mint egy hét alatt – egy zöld adatközpont infrastruktúrát tudjon felépíteni, létrehozva ezzel egy költséghatékony felhő alapú rendszert.

  Az infrastruktúra kialakítása teremt egyensúlyt a alkalmazhatóság, a biztonság, a gyorsaság, a méretezhetőség és az üzemeltetési költségek között. A pillanatnyi igények kielégítése mellett lehetőséget nyújt a rendszer bővítésére és igény esetén a szűkítésre is. A moduláris tervezési adottságok lehetőséget biztosítanak a közepes és nagyméretű adatközpontok redundáns üzemének gyors kialakításra, és a korlátozott méretű területeken történő felépítésre.

   

  IDS2000 Moduláris Adatközpont Konténer

  Egy kompakt moduláris adatközponttal szembeni elvárás, hogy valamennyi összetevőt egy szobában helyezzünk el – mindössze ennyit kér az IT adminisztrátor. A Huawei jövőbe mutató moduláris adatközpont megoldása magában foglalja a az IT szekrényeket, az áramellátást és elosztást, a hűtőrendszert, kábelezést, és a felügyeleti szoftvert. A tervezés támogatja az egyszeres és kétsoros telepítést, a légmentesen zárt illetve nyitott sziget, valamint a meleg és hideg sziget kialakítást. Az egyedi szekrények teljesítménye legfeljebb 21 kW lehet.

  A lehetséges megoldás ? Egy igény szerint méretezhető, alacsony CAPEX, és PUE értékkel bíró, rövid idő alatt telepíthető és alacsony költséggel távolból menedzselhető rendszer.

  All-In-One konténer adatközpont megoldások

  Szakértelem

  Közzétéve

  2016. 12. 07.